Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-05@20:00:33 GMT

درس‌هایی که قونیه به کُشتی ایران داد

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۵۳۸۷۷

درس‌هایی که قونیه به کُشتی ایران داد

به گزارش ایران آنلاین،  پیکارهای کشتی در پنجمین دوره بازی‌های کشورهای اسلامی در قونیه در حالی فاصله حدود یک ماه مانده به جهانی ۲۰۲۲ صربستان برگزار شد که نتایج آن نشان می‌دهد که بلگراد میدانی متفاوت‌تر از اُسلو و غیرقابل پیش‌بینی خواهد بود.

 رقابت‌های کشتی آزاد و فرنگی بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی روزهای ۱۹ تا ۲۲ مردادماه در شهر قونیه ترکیه برگزار شد و در پایان تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی ایران که با نفرات دوم و سوم خود در این مسابقات به میدان رفته بودند، به ۱۶ مدال شامل ۸ مدال طلا، ۳ مدال نقره و ۵ مدال برنز دست یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باز هم مانند همیشه کشتی وظیفه خود را در چنین بازی‌هایی انجام داد و نقش پررنگی در ارتقا ورزش ایران در جدول توزیع مدال‌ها داشت. نکته عجیب این پیکارها هم در کشتی آزاد و هم کشتی فرنگی این بود که ترکیه به عنوان یکی از قدرت‌های کشتی جهان هیچ مدال طلایی کسب نکرد. برعکس تیم‌های جمهوری آذربایجان، ازبکستان، قزاقستان و قرقیزستان تقریبا با ترکیبی از نفرات اصلی که قرار است در پیکارهای جهانی ۲۰۲۲ صربستان شرکت کنند در قونیه حضور داشتند و در کنار ایران مدال‌ها را درو کردند.

پیکارهای کشتی آزاد و فرنگی قهرمانی سال ۲۰۲۲ جهان از ۱۰ تا ۱۸ سپتامبر (۱۹ تا ۲۷ شهریور) در شهر بلگراد پایتخت صربستان برگزار می‌شود.

به طور حتم غیبت روسیه، مسابقه‌های جهانی صربستان را تحت‌الشعاع قرار خواهد داد با این وجود نباید از تک ستاره‌های تیم‌های جمهوری‌های استقلال یافته از شوروی سابق غافل شد که بخشی از مدال‌های طلای جهانی در بلگراد در کشتی آزاد و فرنگی را نشانه گرفته‌اند. نگاهی به نفرات برتر کشتی فرنگی در بازی‌های کشورهای اسلامی خود گویای همه چیز است. 

نفراتی مانند الدانیز عزیزلی (جمهوری آذربایجان)، پولومان شارشنبکوف (قرقیزستان)، حسرت جعفراف (جمهوری آذربایجان)، آکژول محموداف (قرقیزستان)، رفیق حسین‌اف (جمهوری آذربایجان) و جالگاسبای بردیموراتوف (ازبکستان) و سایر نفرات به طور حتم در جهانی بلگراد نقش متفاوتی را ایفا خواهند کرد و نمایندگان کشورمان در صورت رویارویی با هر کدام از آنان شرایط سختی را خواهند داشت.

شکست مهدی بالی در وزن ۹۷ کیلوگرم برابر اوزور ژولدوشبیکوف قهرمان آسیا (قرقیزستان)، شکست رامین طاهری در فینال وزن ۸۷ کیلوگرم برابر جالگاسبای بردیموراتوف، شکست امین کاویانی‌نژاد برابر سانان سلیمان‌اف دارنده مدال نقره جهان از جمهوری آذربایجان و یا شکست محمدجواد رضایی در وزن ۶۷ کیلوگرم برابر حسرت جعفراف دارنده مدال طلای زیر ۲۳ سال جهان از جمهوری آذربایجان و در نهایت شکست امید آرامی مقابل ژولامان شارشنبکوف دارنده مدال نقره جهان و قهرمان آسیا از قرقیزستان خود گویای همه چیز است. همه نمایندگان کشورمان دارای مدال‌های مختلف قاره‌ای و جهانی در رده‌های سنی و از تجربه کافی برخوردار بودند و به طور حتم این شکست‌ها به نوعی زنگ خطر را به صدا در آورده و تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان در جهانی صربستان کار بسیار مشکلی را مقابل چنین رقبایی خواهد داشت.

تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان در بازی‌های کشورهای اسلامی توسط شیرزاد بهشتی طلا در وزن ۶۳ کیلوگرم، محمدرضا رستمی در وزن ۷۲ کیلوگرم، علی‌اکبر یوسفی در وزن ۱۳۰ کیلوگرم به مدال طلا، رامین طاهری در وزن ۸۷ کیلوگرم به مدال نقره، محمدجواد رضایی در وزن ۶۷ کیلوگرم، امین کاویانی‌نژاد در وزن ۷۷ کیلوگرم و مهدی بالی در وزن ۹۷ کیلوگرم به مدال برنز دست یافت.

نکته جالب در پیکارهای کشتی آزاد بازی‌های کشورهای اسلامی کسب هر ۵ مدال کشورمان در ۵ وزن ۷۹، ۸۶، ۹۲، ۹۷ و ۱۲۵ کیلوگرم است، جایی که نقطه قوت تیم ملی کشتی آزاد ایران طی این سال‌ها بوده و هر چند در جهانی ۲۰۲۱ اسلو نروژ ملی‌پوشان موفق به کسب مدال پس از سال‌ها در وزن‌های ۵۷ و ۶۵ کیلوگرم شدند.

حضور آزادکاران آینده‌داری همچون رضا مومنی، مجید داستان، حسین ابوذری و محمد صادق فیروزپور در این پیکارها که براساس چرخه انتخابی تیم ملی جواز حضور در این رقابتها را کسب کرده بودند از نکات روشن کشتی آزاد است این موضوع دقیقا نقطه مقابل تیم ملی کشتی فرنگی بود که چرخه انتخابی را که در کشتی آزاد شاهد بودیم را در فرنگی ندیدیم. تیم ملی کشتی آزاد به دلیل اجرای چرخه، همین الان در سبک وزن که پاشنه آشیل کشتی کشورمان در سال‌های اخیر بود در هر وزن چند مدعی دارد که در فاصله ۲ سال مانده به بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس، امیدوار کننده است.

در رقابت‌های کشتی آزاد تیم ایران توسط علی سوادکوهی در وزن ۷۹ کیلوگرم، علیرضا کریمی در وزن ۸۶ کیلوگرم، احمد بذری در وزن ۹۲ کیلوگرم، مجتبی گلیج در وزن ۹۷ کیلوگرم، سید مهدی هاشمی در وزن ۱۲۵ کیلوگرم به مدال طلا، حسین ابوذری در وزن ۷۰، محمدصادق فیروزپور در وزن ۷۴ کیلوگرم به مدال نقره و مجید داستان در وزن ۶۱ کیلوگرم به مدال برنز دست یافت.

انتهای پیام/

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: بازی های کشورهای اسلامی کشتی آزاد و فرنگی جمهوری آذربایجان کیلوگرم به مدال کشتی آزاد تیم ملی کشتی کشتی فرنگی مدال نقره مدال طلا مدال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۳۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان کار تیم ایران در بوکس امید‌های آسیا با کسب ۳ نشان برنز

 

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، رقابت‌های بوکس قهرمانی جوانان و امید آسیا از روز شنبه (هشتم اردیبهشت) در قزاقستان آغاز شده و تا هجدهم همین ماه ادامه خواهد داشت.

امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت، پیکار‌های مرحله نیمه پایانی رده سنی امید برگزار شد و سه نماینده ایران به روی رینگ رفتند.   در وزن ۷۵ کیلوگرم، محمد محشری با جواهیر اوماتالیف از ازبکستان، در وزن ۸۶ کیلوگرم، سیدعلی سیدصدری با تمیرلان موکاتیف از قزاقستان و در وزن ۹۲+ کیلوگرم، رضا خلیل‌زاده با جهانگیر زوکروف از ازبکستان رقابت کرده و از رسیدن به برتری بازماندند تا به نشان برنز دست یابند.   با این اوصاف تیم ملی امید بوکس ایران که تحت هدایت علیرضا استکی و برای نخستین بار در مسابقات آسیایی این رده سنی شرکت کرده بود، با کسب سه مدال برنز به کار خود پایان داد. مسابقات آسیایی قزاقستان، سومین دوره پیکار‌های رده سنی امید بود.   پیش از این و در بخش جوانان، امیر اسماعیلی به فینال سنگین وزن رسیده است و دوشنبه برای کسب مدال طلا با شهزود پولوونوف از ازبکستان مصاف می‌دهد؛ امیررضا سلطانی و امیررضا ملک‌خطابی هم صاحب مدال برنز شدند.

دیگر خبرها

  • دعوت ‌نونهالان‌ خوزستانی به اردوی تیم‌ملی کشتی فرنگی
  • ورزشکار کردستانی مدال برنز مسابقات کشتی آزاد نونهالان کشور را تصاحب کرد
  • المپیکی‌های کشتی آزاد روسیه مشخص شدند
  • محمدرضا گرایی فقط 50 درصد شانس حضور در المپیک 2024 را دارد
  • پایان کار تیم ایران در بوکس امید‌های آسیا با کسب ۳ نشان برنز
  • درخواست مازندران برای اضافه شدن ۳ کشتی‌گیر به اردو
  • بویری: بی‌حاشیه بودن و قلب پاک مُهمدی او را رو به جلو می‌برد
  • نفرات برتر شش وزن نخست رقابت‌های کشتی آزاد نونهالان قهرمانی کشور
  • روایت رستمی از مبارزه با فرنگی‌کار ژاپنی با وجود مصدومیت
  • آخرین شانس کشتی آزاد به المپیک می‌رسد/ جدال سخت سرلک با مدعیان